No-Words forum

Discussion in 'Photo.net Site Help' started by ajhingel, Nov 1, 2016.

  1. The great news that images up to 1000 px now can be uploaded to all forums seem to have influence smaller pics on the No-Words forum.
    My last image of 800/533 is not shown, but only a link is provided. It seems that others have the same problem.
    Look at the
    Blue and Green (Colors) thread.
    I think this should be fixed. Thanks beforehand.
    00eD9G-566183284.jpg
     
  2. SCL

    SCL

    I had a similar issue with a picture smaller than 1000 in the Cars post.
     
  3. Same problem here just now in the "MUSIC" post.

    At least I got to post for a few days.
     
  4. I'm having similar issues when trying to Paste in HTML code, no matter what size. I'm able to post in the other forums, as below, but not in No Words:
    [​IMG]
     
  5. David, . . .

    Finding I'm having the same issue.

    A few days ago I was able to just download some of my images from my Gallery to this
    Pad, then to the No Words Forum. Some of those were over the 1000. One at 1024 pix and
    one at 1034 pix.
    Now today, I can't get a 1000 pix to show in line in the No Words, however, anything below
    the 700 pix seems to work.

    Maybe the new size limits are not going to apply in the No Words Forum. Possibly there's
    enough traffic there to bog down the system.
     
  6. Sandy Vongries

    Sandy Vongries Administrator Staff Member

    I worked my way down from 1000x666 by hundreds in no words which was previously o.k. At 700 it finally worked. Big step backward.
     
  7. Could the administration please answer our queries ?
     
  8. I'm using 900 with no problems but I see the order is out of order on some threads.
     
  9. G-P

    G-P Administrator Staff Member

    let me check in with he Master Jin - stay tuned!
     
  10. G-P

    G-P Administrator Staff Member

    any feedback - issues should be resolved!
     

Share This Page