Jump to content

mihut

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Image Comments posted by mihut

    Fly

          2

    Stiu cat de mult iti ia sa prinzi bazoiu' sufland ciunga-n baloane.. si stiu ca nu sta locului nici atunci.. deci daca-ti spun ca as fi preferat un "Aperture priority" si un F9 - sau chiar peste,  pentru un DOF mai putin "shallow" in asa hal incat sa-i vedem in clar si pleata de motociclist cu balansiere, nu o sa-mi iei in nume de rau nimic din cele de mai sus...  Imi place sa-mi imaginez cum era din profil poza asta, cu soarele translucid si colorat de acadeaua ad-hoc. dupa cum il sugereaza umbra rozalie... Am pozat si eu zeci de ore de muste, dorindu-mi uneori sa le ia atacu de miocard, pericard, sau ce-or avea, sa-mi iasa poza inaintea pensiei...

    Concluzionand - FUN pic! Mi laics it!

     

    symmetry

          6

    It appeals to something inside my subconscious perception, remains hanging in the corner of my eye somehow.. Is there a heart shaped suggestion from the flowers, all the red... and valentine's day cliches that makes me wanna look again ?

    Brilliant idea. I like it!

  1. Prinde ochiul, si opreste mausul. Intrigat dau click si vreau sa vad MAI MARE. ZAMBESC amuzat si cu un "uite domle ce le mai da prin cap" si ma bucur ca din toata pleiada de thumb-uri, conationalii sar in ochiul mausului! Felicitari - o idee deosebita. Ceea ce m-a intrigat la o privire mai lunga e grija cu care umbra se reflecta in realismul digital.

     

    mihut

  2. The first version was too soft . I thought it was the softness tha

    would suggest the old feeling . This is the unfiltered version, and

    I`l be more than glad to find out your opinion on this one. Thanks

    again !

×
×
  • Create New...