Jump to content

louise_bol

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Image Comments posted by louise_bol

  1. Op de een of andere manier heb ik deze eerder over het hoofd gezien. Ik vind de compositie erg mooi, maar qua originaliteit heb ik je eerlijkheidshalve een 4 gegeven omdat er veel mooie bloemenfoto's worden gemaakt zonder afleidende details op de achtergrond. Maar de manier waarop je deze Ranonkels tot dit romantisch uitziende geheel hebt gemaakt is echt schitterend! Kortom, ik vind de esthetiek zeer geslaagd. Dat beetje donkere met weinig contrast maakt het er gewoon erg natuurlijk uitziet, in tegenstelling tot fotografen die dergelijke foto's soms qua belichting en contrast op kunstmatige manier proberen op te halen. Mooie foto!

    Louise

  2. A very original compostition of this nodding tulips. The only thing that distracts me from the total view is the hazy tulip at the top which dominates the photo. Otherwise great shot, good contrast between the flowers and the sky and nice colours. Well done!

    835389.jpg
  3. I just can't get enough of looking at this photo. Everything is so perfect, the color, brightness, contrast... The windmill in the background fading in the mist is giving this photo a bit af a mysterious sphere. Al je molenfoto's zien eruit alsof ze door onze beroemde Hollandse 17e eeuwse schilders zijn gemaakt. Mijn complimenten!

    Sunrise

          3

    Prachtige kleuren, doet bijna buitenaards aan.

    Ook mooi dat de voorgrond van links naar rechts oploopt, anders zou het een beetje saaie voorgrond worden. Goed gedaan jochie!

    groetjes, Frau Fluppo

  4. Dank voor je tips over het maken van goede kattenfoto's. Ik ben een beginner in de fotografie en moet nog erg veel leren. Ik heb zojuist wat meer van je foto's bekeken en ben onder de indruk! Ook deze foto van Nero is mooi, een beetje wazig zodat de vacht prachtig uitkomt.

    Ik hooop binnenkort meer foto's van je te bekijken.

    groetjes van Louise

  5. Misschien is het handig als je de bestandsgrootte wat kleiner maakt van je foto's, want nu krijg je maar een kwart van de foto te zien. Kan natuurlijk ook zo zijn dat we te kleine beeldschermen hebben, lol. De meeste foto's hebben een bestandsgrootte van om en nabij de 100 Kb, en dan kun je de foto in zijn geheel en schermvullend goed bekijken.

    groetjes van Louise.

×
×
  • Create New...