Jump to content

Bjørn at the Dashanzi art district, Beijing


jongaus

From the category:

Journalism

· 52,900 images
  • 52,900 images
  • 176,735 image comments


Recommended Comments

Hej Jon,,ja hvordan kan vi udtale os om andres shots, hvad er smukt og hvad er ikke,,faktisk siger vi altid mest om os selv. Jeg er stort sent enig med dine synspunkter, jeg ville bare ikke bruge Trogi`s billede/folder til at svare dig.

Men afgjort er han en af de fotografer jeg finder mest evig gyldig i sit udtryk,

for de fleste er han nok lidt for sofistikeret i sit billedsprog, men jeg tror netop at det meget banale kontra det meget velovervejede i farve og kompostion gør ham til en ener. Det korte og lange er, jeg husker hans billeder, måske fordi han ser verden

tæt på den måde jeg ser den på, men nej, jeg ser det samme tyngde i hans billeder som jeg føler når jeg ser anden stor kunst, de siger noget, de har sjæl, de fortæller en historie, de er nye hver gang på en lidt anden måde en sidst.

 

 

Det som gør mig som harm på PN og de andre store sider er, at de intet gør

for at hjælpe fotografiet som kunstart, eller i det mindste giver det chancen og prøver på at føre det frem til det stade hvor den rent faktisk hører hjemme. De mangler komplet visioner og lyst og evne til at hjælpe alle de nye unge talenter frem og give dem den placering de fortjener. Istedet satser de på gamle klicher og sikre travestier fra sidste århundrede, de følger det sikre, de følger pengene selvfølgelige. Det er for tarveligt og uanstændigt at en af de støreste sider inden for international fotografi er så lidt oppe på beatet.

 

Hvis det var et dansk/norsk/svensk offentlig/privat kunstgalleri ville hele bestyrelsen

være smidt ud for år siden, de er simpelthen for inkompetente til at varetage deres betroede opgave. Og det er synd for PN kunne være stedet hvor moderne fotografi kunne blomstre op og udklække nye store talenter.På lang sigt er det ogå

dårlig markedsstragi ikke også at turde og ville satse på at være sitet for ung moderne fotokunst

 

.

glædelig jul

niels

Link to comment
Hei Niels, jeg er hjertens enig med deg. Det fins en web-side hvor de som driver har store ambisjoner, etter som de skal godkjenne alle bilder før de publiseres: onexposure.net. Men også disse er etter min mening inkompetente, og følger klisjeene og "gjengs oppfatning" av hva som er god fotokunst. Dermed blir de fleste ganske like i uttrykket: Veldig rene, ingen motstand, og de fleste teknisk perfekte (skarpe etc.) og dermed lite interessante i lengden. Min yngste sønn studerer foto i England, han brukte mye deviantart.com. Det er mye spennende på deviantart, men kanskje vanskelig å skille klinten fra hveten (eller skidt fra kanel som dere sier). Dessuten har stedet fått dårlig rykte i det siste, bildene blir ulovlig lastet ned og brukt uten tillatelse fra opphavsmannen. Men dette kan jo også tyde på mye god kvalitet. God jul til deg også!
Link to comment

Tak for tippet,her en net julegave til dig: Art Limited, måske også noget for dig.

Have også et godt Nytår,,,niels

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...