Jump to content

...


jeverz

From the category:

Macro

· 52,296 images
  • 52,296 images
  • 168,993 image comments


Recommended Comments

Ik heb vier lensen. De Canon 70-200mm L F2.8 gebruik ik het zowat altijd op mijn Canon 20D. Ik zou dol graag een Canon 100-400MM L lens willen hebben. Voor de eenden en ganzen. Vaak zijn ze te ver weg van waar ik ben. Ik heb een Canon 17-40 L F4.0 die ik op een Canon Xti heb (of de Canon 450D. Dat is een en dezelfde kamera) en die gebruik ik voor fotografie zoals het Alberta Legislative gebouw en het stadsgebouw (city hall). Ik heb ook een Canon 50mm F2.5 Macro lens van canon en die gebruik ik voor mijn bloemen maar die is niet goed voor kleine beestjes zoals vliegen en lieveheers beestjes enz. Daarom heb ik aan jou gevraagt wat jij gebruikt. Ik zoek voor een goede Macro lens. Dan heb ik nog een andere Canon lens en dat is een 28-135MM IS lens en die is niet goed. Die gebruik ik niet meer. Zo what is jouw beste Macro lens. Ik hoop dat geen taal fouten heb. Ik woon al 31 jaar in Canada en spreek nouwelijks nederlands.
Link to comment

Een van de laatste van het jaar? Het is niet waar Ellen! Gooit ie het bijltje er bij neer? Nou hij heeft zijn best ook wel gedaan hoor. Nu mag ie met vervroegd pensioen. Haha:-)

 

Zonder gekheid, het is weer een schitterend plaatje. Zo scherp als het lieveheersbeestje zo heerlijk zacht zijn de bloemblaadjes en het hart van de bloem. Wat ik aan deze foto zo mooi vind is het zacht groene licht dat vanuit het binnenste van de bloem tussen de blaadjes door naar buien straalt. Heel apart. Dit werk van jou verveelt echt nooit!

 

Lieve groetjes, Ada:-)

Link to comment

Perfect FOD, great tones and beautiful composition. This is so sweet. My daughter loves it.

 

You have a amazing portfolio. There is only 1 question in my mind. Where do you get so many ladybirds?

 

Stephane.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...