Jump to content

forgotten wings



From the category:

Abstract

· 100,870 images
  • 100,870 images
  • 384,663 image comments


Recommended Comments

Gaaf idee Bian. Mooie dramatische, trieste sfeer. Vraag me elke keer weer af hoe je die prachtige tonen voor elkaar krijgt. Dat rating-systeem hier wordt trouwens met de dag meer bizar.

Groetjes Peter.

Link to comment

Hahaha, bedankt Peet!! Ik moet zeggen dat ik tegenwoordig al heel veel in mijn camera instel. In Jordani련ad ik de kleuren heel erg opgeschroefd, om het lekker sprankelend te maken. In Holland mag het wel wat grijzer, hahaha. En dan ga ik in PS nog wel aan de levels trekken, maar dat is het meestal wel...

 

Groetjes!!!!

Link to comment

Ik ben het helemaal met Peter eens: dit is weer zo'n prachtige compositie die helemaal het Bianca-stempel draagt en dat bedoel ik dan heel positief! 'Met simpele beelden heel veelzeggend zijn', daar ben jij een kei in. Zie hier maar weer eens; zo mooi die zompige kleuren en dan net even die lichte toets van het veertje erin.

Wat de ratings aangaat.... Ik snap er ook helemaal niets meer van. Moet je dan met je billen bloot of zo om nog in de smaak te vallen? Namen mensen nou maar eens de moeite om hun 3-en en 4-en toe te lichten dan kon je er misschien nog wat mee. Maar beter je van de punten niets aan te trekken. Gewoon doorgaan met datgene te maken dat je zelf mooi vind, Bianca. Doe ik ook en is in jouw geval altijd goed! En dat meen ik echt. Je maakt ontzettend mooie dingen. Dingen waarvan ik alleen maar kan dromen hoor!

 

Doei Bianca! Lieve groetjes, Ada:~)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...