Jump to content

Untitled


jeverz

From the category:

Macro

· 52,296 images
  • 52,296 images
  • 168,993 image comments


Recommended Comments

the colors of the flower is beautyful and so ist the compositon. The color red (in my opinion) is a bit dark, so the bug got lost a bit. You may try to work it out a bit in PS. Anyway, I like it! thnx for sharing.
Link to comment
I like the heads on shot of the ladybug. Are ladybugs available year round in your country. We don't see them very often here....usually in the fall.
Link to comment

Deze foto is heel mooi Ellen. Het lijkt wel of je het beestje heb opgepoetst, zo glanst ie. En dan die kleurencombinatie, het warme geel van de bloemblaadjes tegen die haast lichtgevende koele achtergrond. Dat je zo'n plaatje in de herst nog kunt schieten is haast ongelooflijk .....

 

Afgelopen week heb ik toen ik in de tuin aan het werk was ook dit lieveheersbeestje gezien. Ik verbaasde me er nog over hoeveel verschillende soorten er wel niet zijn. Deze is wel heel erg mooi en zeker. Ik vind de vorm van zijn bovenlijfje zo apart, gaat de kant uit van een bepaald soort tor waarvan ik even niet op de naam kan komen, dat is die tor die een soort van gewei lijkt te hebben.

 

Ja dit is echt een plaatje. Mooie lijst ook, er zit diepte in. Prachtig werk!

 

Groetjes en een heel fijn weekend, Ada:)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...