Jump to content

From the category:

Fine Art

· 71,640 images
  • 71,640 images
  • 307,022 image comments


Recommended Comments

Very convincing - I've taken a good look and am intrigued as to how you've done this. Works with the serious portrait too.

 

Great Stuff!

Link to comment

Nou Bianca dit is iets dat ik nooit eerder gezien heb. Hoe krijg je dat voor elkaar? Dat is niet wat je wilt horen he, ik weet het maar dat was wel de eerste vraag die bij me op kwam toen ik deze foto zag.

 

Ik zie iemand die vreselijk boos is, boos op de hele wereld om zich heen. Zijn hele gezicht straalt het uit. Kijk eens naar die blik in zijn ogen. Met die boosheid loopt hij al heel lang rond, hij heeft nooit geleerd om er goed mee om te gaan, om het te uiten. Hij houdt zijn lippen stijf op elkaar geklemd om te voorkomen dat er ook maar een zuchtje van zijn woede zal ontsnappen. De buitenwereld mag geen lucht krijgen van hoe het er in zijn binnenwereld uit ziet. Maar de kruik gaat zo lang te water tot ie barst. En nu is het zover. Zijn lippen blijven op elkaar geklemd en de opeengestapelde woede baant zich een andere weg naar buiten. In feite laat hij zichzelf barsten.

 

Dat is hoe ik het zie, Bianca. Iedereen zal er zijn eigen interpretatie aan geven.

 

Maar ik wil toch nog wel even kwijt dat ik dit, naast dat het een heel inspirerende foto is die tot dieper nadenken stemt,ook een bijzonder knap staaltje van PS werk vind. Schitterend en fascinerend!

 

Groet, Ada:)

 

PS Ik ben echt onder de indruk meid.

Link to comment

Jeetje, het ontroerd me een beetje dat je het zo ziet.... Ik bewonder je inlevingsvermogen en je manier tot omschrijven, hihi. Het gaat er inderdaad over dat je innerself soms niet meer strookt met de buitenkant en hoezeer je dat ook wilt verstoppen, dat niet altijd lukt en dat je masker dan zijn scheuren zal vertonen...

 

Jouw interpretatie raakt me heel erg, omdat dit mijn broertje is en we best wel wat hebben meegemaakt saampjes.... onwijs bedankt!! Enne heb net ademloos naar je laatste fotootje zitten kijken........ pjoeiii, je gaat echt als een speer! Leuk en verslavend dat photoshop he?

Veel liefs!

Link to comment
Outstanding artwork and very creative. The choice of a black background leaving the head 'floating' on it, is just perfect. Congrats! Alex
Link to comment

Allereerst heel erg bedankt voor je prachtige commentaar op mijn laatste foto. Ik ga er daar verder op in, ok?

 

Tja, ik hoop niet dat ik met mijn interpretatie van dit portret een hooglopende ruzie tussen jou en je broer veroorzaak. Maar dat zal denk ik wel loslopen he? Het is een knappe jongen en erg lief van hem dat hij zo vaak model voor je wil zijn. Dat jullie samen veel hebben meegemaakt of het nu negatief of positief is, dat schept een extra sterke band. Ik heb dat ook met mijn twee broers. Wij verloren onze moeder op erg jonge leeftijd. Dan stort de wereld in. Zoiets tekent en vormt je voor de rest van je leven. Het is dan een zegen wanneer je over een creative geest beschikt en die hebben we alle drie gelukkig.

 

Luister Bianca, ik nam natuurlijk willens en wetens een risico door zo recht uit mijn hart te schrijven wat ik meende te zien. De uitdrukking op je broers gezicht kon natuurlijk een welbewuste pose zijn die de emotie moest uitstralen die jij wilde overbrengen door middel van deze foto. Maar voor hetzelfde geld zou dit het gezicht zijn dat hij normaalgesproken altijd trekt. Tja, ik hoop het natuurlijk niet LOL maar je weet het maar nooit he? Vooral die blik in zijn rechteroog en de trek om zijn mond wekken bij mij het gevoel op van ingehouden agressie en kwaadheid. Dat er een masker op het punt stond te sneuvelen was me wel duidelijk.

 

Nou meid, ik ben al weer lang genoeg aan het woord geweest. Ik hoop dat je nog veel mooie reacties krijgt op deze bijzonder foto.

 

Veel liefs en groetjes, ook aan je broer! Ada:)

 

O ja, Photoshop dat is echt een te gek iets. Ik ben er helemaal geen kei in en ik gebruik denk ik maar 1 procent van alles wat er mogelijk is maar zelfs daarmee bereik je al de mooiste effecten. Verslavend is het zeker ja. Met een lekkere CD op de achtergrond werkt het extra lekker en dan is het 4 uur 's nachts zonder dat ik er erg heb. Zaaaalig! Nou ja... wanneer ik de volgende dag kan uitslapen natuurlijk (-_^)

 

Ben jij trouwens lid van een fotoclub Bianca dat je er zo goed mee overweg kunt, of is fotografie en fotobewerking een onderdeel van je opleiding?

Link to comment
Hihi, mijn broertje is echt een poepie (meestal) en hij moest erg zijn best doen om zo te kijken...;-).... Maar nog steeds erg treffend wat je zegt. Photoshop is iets waar ik me nu een paar jaartjes erg spaarzaam mee bezig heb gehouden en sinds een half jaar staat de computer wel dagelijks aan, haha. Gewoon aldoende leert men. Geen boek, geen cursus, lekker aanmodderen. Alhoewel ik het idee heb dat ik het gewenste resultaat via een omweg vergaar wordt het wellicht eens tijd om wel degelijk de boeken in te duiken! Wil nu eigenlijk wel alles weten, het is veels te leuk....;-)... groetjes!!
Link to comment
Bianca, this a very creative piece of work that you have created. Your artistic ability is second to none and this is just another example of your extraordinary talent!
Link to comment
Thanks Rob... you made me blush for a sec, haha. Sometimes I think that my stuff is to weird for others to understand, so I am very happy with all of your comments..;-)... and proven that some are just as funny as I am!
Link to comment

very nice work, one can see the touch of professionalism. At least with ps. The person... he looks troubled, suspicious and unsettled. perhaps its because of the cracks?

 

If I had a portrait like that, I would feel really cool :) [read: I envy the guy]

 

;)

 

So, what's the story behind?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...