Jump to content

The other side ------------------ w-IMG_2853_4w


M_Lipakis

From the category:

Journalism

· 52,906 images
  • 52,906 images
  • 176,735 image comments


Recommended Comments

Μιχάλη, το όλο σκηνικό καθώς και το θέμα δημιουργούν μια πολύ όμορφη, ατμοσφαιρική και μυστήρια χειμωνιάτικη εικόνα. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι να φώτιζες ίσως λίγο κάτω από την ομπρέλα, ώστε να διακρίνεται καλύτερα ότι είναι κάποιο παιδάκι που τρέχει. Είναι κάπως σκοτεινά εκεί, νομίζω...Είναι τυχαία η λήψη ή την έστησες;

Link to comment

Ελα βρε Τζόνι, φωτισμένη ήτανε η ριμάδα, και μάλιστα φαινότανε τα πόδια που πιτσιρικά και τα δυο εντελώς στον αέρα (αλλά Henri Cartier-Bresson τρομάρα μου http://www.momat.go.jp/english/artmuseum/Henri_Cartier-Bresson/ ) , αλλά όλα αυτά μέχρι που έκανα save for web από το photoshop που σκοτεινιάσανε τα πάντα ως συνήθως.

Και όχι δεν ήτανε "στημένη", πηγαίναμε για "στήσιμο"* ( http://photo.net/photodb/photo?photo_id=16911075  http://photo.net/photodb/photo?photo_id=16911073 ), ο μικρός άλλαζε μεριά στο δρόμο. ..και κλικ...

Να 'σαι πάντα καλά Γιάννη. 

 

* Η υπόλοιπη παρέα χλαπάκιαζε παϊδάκια αλλά εμείς "στο καθήκον" και μάλιστα εγώ χωρίς ομπρέλα (αλλά η μηχανή σε σακούλα σούπερ μάρκετ), ακόμα θυμάμαι πως γύρισα στη ταβέρνα ολόβρεχτος (πλην ευτυχής).

Γιάννη μια που το 'φερε η κουβέντα το νου σου τώρα το χειμώνα, κράτα στις εκδρομές τη μηχανή σε σταθερή το δυνατόν θερμοκρασία, απόφυγε τις απότομες αλλαγές μη γεμίσει ο φακός με συμπυκνωμένους υδρατμούς (ΜΕΣΑ-εξω) και τρέχεις και δε φτάνεις μετά.

Link to comment
Great shot. The geometric elements - the curved street line and the eye-like umbrella or whatever it is, just transport this picture to another dimension entirely.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...